De Varkensstal (2 persoons)

Waar vroeger de zeugen voor hun biggetjes zorgden, is later een winkel met onze eigen geitenkaas en andere streekproducten geweest. Nu is, op de begane grond aan de voorkant van de boerderij, een 2 persoons studio (rolstoel-geschikt).

Twee 1-persoons boxspringbedden

Een inloopdouche

De rolstoeltoegankelijke badkamer heeft een wasbak, toilet en een inloopdouche.

Rolstoeltoegankelijk

Deze 2 persoons studio is rolstoelgeschikt.

Indeling:
Brede toegangsdeur onder de grote poort naar de studio waar een keuken met eettafel, een tweezitsbank met tv en twee 1-persoons boxspringbedden staan.
De rolstoeltoegankelijke badkamer is voorzien van een wasbak, toilet en een inloopdouche (zie ook plattegrond onderaan de pagina).

Foto’s: De Varkensstal.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Als je de aankomst- en vertrekdatum ingeeft, wordt gekeken of het gastenverblijf beschikbaar is voor deze periode. Daarna klik je door en wordt de precieze prijs berekend en kun je desgewenst boeken. Bij boeking van minimaal 10 nachten aansluitend ontvang je 10% korting. Deze zal automatisch verwerkt zijn in de totaalprijs.

Prijzen hieronder zijn inclusief boerenbeddengoed, administratiekosten, eindschoonmaak, verwarming, water en elektriciteit. Exclusief toeristenbelasting (€ 2,20 p.p.p.n. voor gasten ouder dan 14 jaar) en exclusief borg (wij vragen een borg van 100,- per verblijf en dit bedrag wordt uiterlijk 2 weken na vertrek teruggestort op je rekening).

* Check ons hoogseizoen hier

Beschikbaarheidskalender Varkensstal

Check en Boek

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Varkensstal is beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Plattegrond van de Varkensstal

nl_NLNederlands