De Melkerij (4 – 8 persoons)

In vroeger dagen was hier de melkkamer, hier stonden de melkbussen die gekoeld werden met water, totdat ze opgehaald werden door de melkrijder. Rond 1994 is de ruimte verbouwd tot kaasmakerij en is er een aantal jaren geitenkaas gemaakt. De kazen lagen in de kelder onder de melkerij te rijpen. Nu is er een 4-8 persoons vakantiewoning.
Wil je de Melkerij voor 4 personen boeken? Dat kan, dan wordt de tweede verdieping afgesloten. Hiervoor geldt uiteraard een lagere prijs, neem contact met ons op voor meer informatie.

Vier 2-persoons slaapkamers

De slaapkamers zijn verdeeld over 2 etages.

Twee badkamers met douche

Eén badkamer met douche en wasbak en de andere met douche, toilet en wasbak.

Eén badkamer met bad

Badkamer met bad, toilet en wasbakken.

Een houtkachel

In de woonkamer is een houtkachel.

Indeling:
Er is een separate keuken en een apart toilet onder de trap. Een doorgang geeft toegang tot de grote woonkamer met een 8-persoons eettafel, zithoek en een sfeervolle houtkachel.

1e etage:
2x 2 persoons slaapkamers en een badkamer met een met bad, toilet en wasbakken en een badkamer met een douche en wasbak.
2e etage:
2x 2 persoons slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wasbak (zie ook de plattegrond onderaan de pagina).

Foto’s: De Melkerij.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Als je de aankomst- en vertrekdatum ingeeft, wordt gekeken of het gastenverblijf beschikbaar is voor deze periode. Daarna klik je door en wordt de precieze prijs berekend en kun je boeken. Bij boeking van minimaal 10 nachten aansluitend ontvang je 10% korting. Deze zal automatisch verwerkt zijn in de totaalprijs.

Prijzen hieronder zijn inclusief boerenbeddengoed, administratiekosten, eindschoonmaak, verwarming, water en elektriciteit. Exclusief toeristenbelasting (€ 2,20 p.p.p.n. voor gasten ouder dan 14 jaar) en exclusief borg (wij vragen een borg van 100,- per verblijf en dit bedrag wordt uiterlijk 2 weken na vertrek teruggestort op je rekening).

* Check ons hoogseizoen hier

Beschikbaarheidskalender Melkerij

Check en Boek

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Melkerij is beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Plattegrond van de Melkerij

nl_NLNederlands