De Geitenstal en Kalverstal (12 persoons)

In vroeger dagen waren hier de stallen voor de geiten en de kalfjes. Tegenwoordig zijn er twee 2-6 persoons vakantiewoningen, die nagenoeg gelijk zijn. Gezamelijk zijn deze vakantiewoningen geschikt voor 12 personen.

Zes 2-persoons slaapkamers

De 6 slaapkamers zijn verdeeld over 2 etages.

Twee douches

Twee badkamers met een douche en wasbak.

Twee baden

Twee badkamers met een bad, toilet en wasbakken.

Indeling:
De begane grond wordt een grote ruimte door middel van het openen van een schuifwand. Er ontstaat dan een grote ruimte met 2 open keukens.
Aan een kant staat een 12 persoons tafel, aan de andere kant is een grote zithoek met 4 banken. Onder iedere trap is een toilet.

1e etage:
2 x 2 persoons slaapkamers en twee badkamers met een bad, toilet en wasbakken en twee badkamers met een douche en wasbak.
2e etage:
4 x 2 persoons slaapkamers. Twee kamers met twee bedden en twee kamers met een bed en een hoogslaper (zie ook de plattegrond onderaan de pagina).

Foto’s: Geitenstal en Kalverstal.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Als je de aankomst- en vertrekdatum ingeeft, wordt gekeken of het gastenverblijf beschikbaar is voor deze periode. Daarna klik je door en wordt de precieze prijs berekend en kun je boeken. Bij boeking van het 12 persoonsverblijf geldt een korting van 10%. Deze zal automatisch verwerkt zijn in de totaalprijs.

Prijzen hieronder zijn inclusief boerenbeddengoed, administratiekosten, eindschoonmaak, verwarming, water en elektriciteit. Exclusief toeristenbelasting (€ 2,20 p.p.p.n. voor gasten ouder dan 14 jaar) en exclusief borg (wij vragen een borg van 100,- per verblijf en dit bedrag wordt uiterlijk 2 weken na vertrek teruggestort op je rekening).

* Check ons hoogseizoen hier

Beschikbaarheidskalender 12 persoons 

Beschikbaarheidskalender Geitenstal

tijdelijk weergegeven voor “dubbelcheck”

Beschikbaarheidskalender Kalverstal

tijdelijk weergegeven voor “dubbelcheck”

Check en Boek 12 persoons 

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

12 persoons is beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Plattegrond van de Geitenstal en Kalverstal

Hoeve de Koeberg
Hoeve de Koeberg
nl_NLNederlands