De Kalverstal (4 – 6 persoons)

In vroeger dagen waren hier de stallen voor de geiten en de kalfjes. Tegenwoordig zijn er twee 4-6 persoons vakantiewoningen (de Geitenstal en de Kalverstal), die nagenoeg gelijk zijn.

Drie 2-persoons slaapkamers

De 3 slaapkamers zijn verdeeld over 2 etages.

Eén douche

Een badkamer met een douche en wasbak.

Eén bad

Een badkamer met een bad, toilet en wasbakken.
Indeling:
Beide woningen hebben op de begane grond een woonkamer en open keuken. Er staat een 6 persoons eettafel. Onder de trap is een toilet. Deze twee vakantieverblijven zijn door middel van een schuifwand op de benedenverdieping om te toveren tot een 12 persoons verblijf.
1e etage:
1 x 2 persoons slaapkamers en een badkamer met een bad, toilet en wasbakken en een badkamer met een douche en wasbak.
2e etage:
2 x 2 persoons slaapkamers. Een kamer met twee bedden en een kamer met een stapelbed (zie ook de plattegrond onderaan de pagina).

Foto’s: De Kalverstal.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen. Als je de aankomst- en vertrekdatum ingeeft, wordt gekeken of het gastenverblijf beschikbaar is voor deze periode. Daarna klik je door en wordt de precieze prijs berekend en kun je boeken. Bij boeking van minimaal 10 nachten aansluitend ontvang je 10% korting. Deze zal automatisch verwerkt zijn in de totaalprijs.

Prijzen hieronder zijn inclusief boerenbeddengoed, administratiekosten, eindschoonmaak, verwarming, water en elektriciteit. Exclusief toeristenbelasting (€ 1,35 p.p.p.n. voor gasten ouder dan 14 jaar) en exclusief borg (wij vragen een borg van 100,- per verblijf en dit bedrag wordt uiterlijk 2 weken na vertrek teruggestort op je rekening).

* Check ons hoogseizoen hier

Beschikbaarheidskalender Kalverstal 

Check en Boek

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Kalverstal is beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Plattegrond van de Kalverstal