Sint Geertruid
5 gastenverblijven à 2-12 personen
stijlvol en compleet

Welkom bij hoeve De Koeberg

Word wakker op zijn Boergondisch….

De poezen liggen te soezen op de vensterbank en de koeien lopen in de wei…. In het betoverend Zuid-Limburgse heuvellandschap, kun je jezelf trakteren op een vakantie in een typisch Zuid-Limburgse monumentale carréhoeve uit 1750: De Koeberg.

Op de hoeve ruik je nog vers gemaaid gras, je proeft de noeste arbeid van het vroegere landleven wanneer je rondwandelt. Je zuigt herinneringen van het harde boerenleven uit vervlogen tijden op, wanneer je vingers over de muren van de gebouwen op de binnenplaats strijken.

Maar wacht even: als je je ogen opent en ontwaakt uit beelden van toen, krijg je, in de voormalige stallen, 5 prachtige gastenverblijven voorgeschoteld! Hoeve “De Koeberg” is een duurzaam, no-nonsense bedrijf met de eenvoud van het vroegere boerenleven, aangevuld met een vleugje luxe van vandaag.

De inrichting is stijlvol en compleet, passend bij de boerderij en het gemak en comfort van nu. Op deze manier wordt de sfeer en stijl van de hoeve zoveel mogelijk gerespecteerd. Op de omsloten binnenplaats kun je heerlijk gezamenlijk vertoeven.

Ontdek onze gastenverblijven

Aan het begin van het hoogseizoen 2020 zijn de vakantieverblijven de Varkensstal en de Melkerij klaar,
hoogseizoen 2021 zullen de Hooizolder, de Kalverstal en de Geitenstal klaar zijn.

Op een steenworp afstand van Maastricht, midden tussen de Voerstreek en het Savelsbos, ligt Hoeve de Koeberg, in het gehucht Herkenrade. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen, maar ook voor actieve vakanties, zoals wandelen en fietsen. Je bent in `no time` ook in Valkenburg, Aken of Luik.

Melkveebedrijf

De koeien die vroeger rond de binnenplaats in de stallen stonden, staan tegenwoordig in een moderne stal, die op ruime afstand van het monumentale gebouw staat. Daar runnen we ook ons biologische melkveebedrijf met 65 koeien en 40 jongvee.

nl_NLNederlands