Algemene informatie

Aan het begin van het hoogseizoen 2020 zijn de vakantieverblijven de Varkensstal en de Melkerij klaar, hoogseizoen 2021 zullen de Hooizolder, de Kalverstal en de Geitenstal klaar zijn.

De gastenverblijven zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals wifi en tv, een volledig ingerichte keuken, gezellige zithoek, apart toilet en diverse luxe badkamers, sommige met bad en andere met een douche of toilet. De Melkerij heeft een houtkachel in de woonkamer.

Alle slaapkamers zijn twee-persoons en voorzien van twee1-persoons moderne boxspringbedden (90 x 200). Een aantal kamers hebben een stapelbed en in de Hooizolder zijn ook twee ruime 1-persoons bedstedes.

In overleg kan er op sommige kamers een houten babybedje bijgeplaatst worden. In alle verblijven (behalve de Varkensstal) zit een kluisje.

De Varkensstal

2 persoons

De Melkerij

4-8 persoons

De Hooizolder

4-6 persoons

De Geitenstal

4-6 persoons

De Kalverstal

4-6 persoons

Geitenstal en Kalverstal

Gezamelijk 12 persoons

Foto’s: We zijn hard aan het verbouwen, tot zover zijn de Varkensttal, de Melkerij en de Geitenstal klaar. Zodra de overige gastenverblijven klaar zijn, komen hiervan ook de interieurfoto’s op de website.

We hebben de verbouwing duurzaam uitgevoerd, o.a. door infra-rood-wandverwarming en het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen. De stroom wordt door middel van eigen zonnepanelen opgewekt.

Alle keukens zijn ingericht met een inductiekookplaat, vaatwasser, ijskast met diepvriesvak, combi-oven, koffiefilter, Senseo en een waterkoker. Er is voldoende bestek, servies, glazen, pannen, e.d. aanwezig. Alle gastenverblijven hebben Wi-Fi en een Ziggo-basisaansluiting met een tv/radio.

De karakteristieke binnenplaats is voorzien van gezellig zitjes waar onze gasten van het goede weer kunnen genieten. Honden zijn niet toegestaan. Alle verblijven zijn rookvrij.

We verwachten dat het na 22.30 uur rustig is op de binnenplaats, uit respect voor de andere gasten en omdat wij ‘s morgens weer vroeg uit de veren moeten om de koeien te melken.

Onze gastenverblijven

Onderstaande foto’s: We zijn hard aan het verbouwen, zodra het klaar is komen de interieurfoto’s op de website.

De Varkensstal (2 persoons)

De Melkerij (4-8 persoons)

De Hooizolder (4-6 persoons)

De Geitenstal (4-6 persoons)

De Kalverstal (4-6 persoons)

De Geitenstal en de Kalverstal tezamen (12 persoons)

Heb je iets (speciaals) te vieren? Overleg even met ons wat mogelijk is.

Er komt een service-ruimte voor de gasten, deze is voorzien van een wasmachine, droger en wasrekjes, spoelbakken om de laarzen of wandelschoenen schoon te spoelen en afvalbakken. Wij scheiden ons afval, we stellen het op prijs als onze gasten dat ook doen. In de service ruimte staan bakken om het afval gescheiden te verzamelen.

De bushalte is nagenoeg voor de deur. Voor de fietsen komt er een afsluitbare stalling en een plek om ze af te spuiten. Fietsen huren? Klik hier.

Naast onze vakantieverblijven runnen we ook ons biologisch melkveebedrijf, er rijden dus geregeld tractors en andere grote machines rond. Ook hebben we onze waakhond Cuca achterom bij de koeien zitten. Het is niet de bedoeling dat gasten achterom rond gaan lopen. Willen jullie graag kijken, ruiken, voelen of een keertje mee melken? Vraag het ons gewoon even.