Algemene informatie

De woningen zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals wifi en tv, een volledig ingerichte keuken, gezellige zithoek, apart toilet en diverse luxe badkamers, sommige met bad en toilet en andere met een douche. De Melkerij heeft een aparte keuken en in de woonkamer is een houtkachel.

Alle slaapkamers zijn twee-persoons en voorzien van twee éénpersoons moderne boxspringbedden (90 x 200). Een aantal kamers hebben een éénpersoons bed en een hoogslaper.

De Varkensstal is een studio; de woonkamer, keuken en slaapgedeelte is in één ruimte. De badkamer met douche en toilet is een aparte ruimte.

In overleg kan er op sommige kamers een babybedje bijgeplaatst worden. Babybedje + hoeslaken en dekentje: € 20,- per verblijf. Kinderstoel gebruik gratis. Extra vouwbed + beddengoed: € 15,- per nacht.

De Varkensstal

2 persoons

De Melkerij

4-8 persoons

De Hooizolder

4-6 persoons

De Geitenstal

2-6 persoons

De Kalverstal

2-6 persoons

Geitenstal en Kalverstal

Gezamelijk 12 persoons
We hebben de verbouwing duurzaam uitgevoerd, o.a. door infra-rood-verwarming en het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen. De stroom wordt door middel van eigen zonnepanelen opgewekt.

Alle keukens zijn ingericht met een inductiekookplaat, vaatwasser, ijskast met diepvriesvak, combi-oven, koffiefilter, Senseo en een waterkoker. Er is voldoende bestek, servies, glazen, pannen, e.d. aanwezig. Alle gastenverblijven hebben Wi-Fi en een Ziggo-basisaansluiting met een tv/radio.

We hebben 1 gasbarbecue, die je kunt huren als je bij ons logeert. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

De karakteristieke binnenplaats is voorzien van gezellige zitjes waar onze gasten van het goede weer kunnen genieten. Honden zijn niet toegestaan. Alle verblijven zijn rookvrij. In de voormalige paardenstal is een afsluitbaar fietsenhok waar uw stalen ros veilig gestald kan worden. Ook zijn er diverse stopcontacten voor het opladen.

We verwachten dat het na 22.30 uur rustig is op de binnenplaats, uit respect voor de andere gasten en omdat wij ‘s morgens weer vroeg uit de veren moeten om de koeien te melken.

Onze gastenverblijven

De Varkensstal (2 persoons)

De Melkerij (4-8 persoons)

De Hooizolder (4-6 persoons)

De Geitenstal (2-6 persoons)

Hoeve De Koeberg - de Kalverstal

De Kalverstal (2-6 persoons)

De Koeberg - Kalverstal en Geitenstal 3

De Geiten- en de Kalverstal (12 p)

Heb je iets (speciaals) te vieren? Overleg even met ons wat mogelijk is.

Er is een washok voor de gasten, deze is voorzien van een wasmachine, wasrekjes, spoelbak om de laarzen of wandelschoenen schoon te spoelen en een afvalbak. Hier staan ook buitenspellen en leesboekjes. Wij scheiden ons afval, we stellen het op prijs als onze gasten dat ook doen. In de stal staan bakken om het afval gescheiden te verzamelen.

De bushalte is nagenoeg voor de deur. Voor de fietsen is er een stalling en een plek om ze af te spuiten. Fietsen huren? Klik hier.

Naast onze vakantieverblijven runnen we ook ons biologisch melkveebedrijf, er rijden dus geregeld tractors en andere grote machines rond. Ook hebben we onze waakhond Cuca achterom bij de koeien zitten. Het is niet de bedoeling dat gasten achterom rond gaan lopen. Willen jullie graag kijken, ruiken, voelen of een keertje mee melken? Vraag het ons gewoon even.

nl_NLNederlands