Algemene voorwaarden van De Koeberg

Prices

De huurprijs zoals vermeld op de website is inclusief eindschoonmaak, water, elektra, verwarming, beddengoed en keukenlinnen. Bijkomende kosten zijn: toeristenbelasting en borg.

Reservering

Om fouten te voorkomen ontvangen wij bij voorkeur uw reservering via de website: www.dekoeberg.com
Telefonisch reserveren mag ook. Ons telefoonnummer is: 06-55861399

Reserveringsbevestiging

U ontvangt van De Koeberg een bevestiging van uw reservering via de mail, inclusief betalingsgegevens. Nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen is de boeking definitief.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet welkom.

Roken

Roken is in de vakantiewoning niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden.

Door onvoorziene omstandigheden kan uw verblijf niet of gedeeltelijk niet doorgaan. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook een goede reisverzekering is aan te bevelen.

Wat betreft annulering van uw boeking:

Bij annuleren 2 maanden of langer voor aanvang van uw huurperiode, brengen wij € 50,- administratiekosten in rekening. Het resterende bedrag van uw aanbetaling wordt teruggestort. Bij annulering binnen 2 maanden voor aanvang van uw huurperiode wordt de aanbetaling niet teruggestort. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van uw huurperiode berekenen wij 100 % van de huurprijs.

Waarborgsom

Wij hanteren een waarborgsom van € 100,00. Na controle en schoonmaak van de woning ontvangt u deze, minus eventuele geconstateerde schade en/of extra schoonmaakkosten, binnen 14 dagen na vertrek retour op uw bankrekening.

Aankomst en vertrek

Aankomst: vanaf 15.00 uur.
Vertrek: voor 10.00 uur.
Goederen die worden aangetroffen na uw vertrek, bewaren we een redelijke periode voor u, maar we nemen hiervoor geen enkele verantwoording. Nasturen kan alleen op uw kosten.

Bewoning

Verblijf in een van onze vakantiewoningen van meer personen dan op de reservering overeengekomen is, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming.

Aansprakelijkheid

Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan gasten door welke oorzaak dan ook. Er wordt op uw en onze spullen gelet d.m.v. camerabewaking.

Voorbehoud

Indien huurder en/of medehuurders de verplichtingen uit de algemene voorwaarden / huisregels van De Koeberg ondanks eventueel voorafgaande waarschuwing niet of niet behoorlijk naleeft, heeft de verhuurder het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen en de huurder en medehuurders de toegang tot de vakantiewoning te ontzeggen zonder restitutie van huurgelden.

en_GBEnglish (UK)